Szöveges mező

.

Nagyon szerteágazó érdeklődési köröm miatt, néha én se a földön járok, utat engedek önmagam számára a hihetetlen fantázia világában. Ilyenkor elveszek a misztikum világában, kutatok a valóság és a mese útvesztőiben. A valóság is mese néha és ugyanúgy hihetetlen.


Ilyen élményem volt legutóbb Horváth Gyula érdekfeszítő írása, a Kozmikus civilizációról, amely az egyre népszerűbb Hihetetlen Magazinban jelent meg 2012.jun.28.-án. Az emberiség kirajzásáról ír a kozmikus civilizáció törvényszerű létrejöttéről. Ha elfelejtkezünk a vállvonogatásról, és ésszerűen gondolkodunk, nem is valószerűtlen teória, hisz mint ő is írta:”A bolygónk elhagyása, vagyis a kirajzás alapvetően az emberiség túlélése miatt kényszerítő szükségszerűség. Földünket, de akár a Naprendszert is bármikor érheti valamilyen pusztító katasztrófa. Kisbolygó-becsapódás, gyilkos napkitörés, közeli szupernóva robbanás, halálos vírus elszabadulása, és még kitudja milyen eddig ismeretlen hatás pusztíthatja el az életet és tüntetheti el az emberi fajt.”


Ezekkel a gondolatokkal nem is akartam vitatkozni, de írt még egy teóriát azzal összefüggésben mégis megteszem. Az alábbiakat írta:


„Illetve van még egy lehetőség,a visszafejlődés egy faluközösség-szerű állapotba, elfordulva a technikai civilizációtól és kialakítva egy zárt, önfenntartó, akár feudális-mezőgazdasági teisztikus kultúrát. Ez azonban nem a kozmikus civilizáció irányába vezet”


Na itt lettem én egy kicsit dühös, mert rendben van addig minden, hogy a legnagyobb veszély a világűrből érkezik az emberiségre, de miért csak úgy tudjuk leküzdeni a nehézségeket ha elfordulunk a természettől, az eredetünktől. Hogy átlép az emberiség egy másik síkra, ahol a tudomány már olyan gyorsan fejlődik, hogy nem ismer lehetetlent, ez már itt van, ember közelben. De érte nem kell önmagunkat megtagadni. Valami nagyot cselekedni csak biztonságban egészséges környezetben lehet.


Minek is rajzana ki több millió beteg korcs a világegyetembe?

Bizony szükségszerű az életvitelben a visszalépés a természet felé, ez nem fogja kizárni a fejlődést, sőt ösztönzően fog hatni. Ha nem népbutítás folyna most a földön, hanem felvilágosítás, mindenki ugyanezt mondaná. De a profit orientált nagyhatalom nem csak népirtást végez, tudatos természetirtást is.


Igen , bármikor jöhet a világűrből egy katasztrófa, amit nem tudunk befolyásolni, de amit betudunk, azt miért nem tesszük meg?


Mire gondolok?


Billió pénzt költhetnénk fegyverkezés helyett a természet helyreállítására, a kőolaj a szén a gáz kiváltására, nap, szél, víz,geo energia széleskörű alkalmazására pld.

Kitakarítani minden olyan agyamentet a világból, aki génmódosítással az egész ökoszisztémát kézben akarja tartani, csak a profit érdekében.

” Majd ha tudjuk az időjárást változtatni, a bolygó úgy működik, ahogy megkívánjuk”

Bocsánat, bocsánat, álljunk meg egy pillanatra!

A bolygónk egy élőszervezet, egy porszem is az, ki is az a bátor, aki irányítani akarja ezt az élő szervezetet, ami mindnyájunk felett áll?

Mondjuk, én holnapra kérek egy kis havat, de nem kérek hozzá -43 fokot, csak úgy lájtosat, a szomszédom már napsütést, a másik esőt kér.

Még jó, hogy nem így működik ez a rendszer. Még szavazati jogunk sincs hozzá, úgy, mint sok mindenhez ezen a bolygón. Mégis már vannak bátrak, akik felborítják a természet rendjét. De a módosítgatások eredménye, hogy a természet reakciója a beavatkozásokra elsöprő és pusztító, visz mindent. Csak enyhe gyanúm, hogy aki irányít, az nagy erővel bír, hisz Istennek képzelheti magát. Nem kell egy atombombát ledobni egy térségre csak küldeni rá egy nagy erősségű tájfunt egy kis földrengéssel, szökőárral. Ezt csinálja most a HARP, sok egyéb „tudományos kísérlet” mellett. Lassan mikrohullámú sütő se kell, csak kiteszem a napra a kávém.


Vissza fog pofázni a Kalasnyikov nemsoká, jó nagy kék folt a szemünk alá, megérdemeljük, hisz birka módra él hét milliárd ember a földön, akik nem képesek a bolygó megmentésére és engedik, hogy egy kis létszámú réteg tudatosan tönkre tegye az élőhelyüket.

Visszatérek az eredeti gondolathoz. A fejlődés visszatarthatatlan, megállíthatatlan. Az emberiség legnagyobb feladata most, a felvilágosítás. Írhatnám Megvilágosodásnak is. Minden embernek joga van az élhető életre, az emberhez méltó életre. Joga van az egészséges félelem nélküli életre. Újra kell szervezni a földi életet. Minden energiát az élhető bolygó visszaállítására kell összpontosítani. Vissza az édenbe, a vegyszer, méreg nélküli élethez, a létbiztonságba. A földön senkinek nem szabad éheznie.

 

 

 


A tudósok, mérnökök feladata ne a tömegirtás legyen, hanem a tömeg megmentése./ A sokat vitatott gyógyszergyártásra gondolok pld./


Nem létezik, hogy nincs olyan elhivatott gondolkodású réteg a földön, akik képesek egy új rendszert kidolgozni. Nagy feladat bizonyára, hisz át kell értékelni a pénz fogalmát, az uralkodás, elnyomás, kizsákmányolás fogalmát. Egy felsőbb szinten ezek, nem létező fogalmakká válnak.


A legfontosabb feladat, megtanulni, megszokni az őszinteséget.


Mi lenne, ha mi most tudnánk, hogy hány atom kísérlet volt a tudtunk nélkül, mennyi az a sugárszint ami ér bennünket ilyenkor, vagy most is tudnánk az igazat Fukhusimáról, vagy tudtuk volna elejétől fogva az igazat Csernobilról?


Mi lenne, ha reggel bemondanák a rádióba, vagy a főbb hírekbe a TV-ben:


”Ma az országra 150 tonna vegyi anyagot szórunk le, lehetőleg ne legyenek a szabadban, mert néhányuknál allergiát bőrelváltozást okoz. Ja és ne egyenek semmit a szabadban termett gyümölcsből, mert bárium és alumínium tartalma a megengedett felett van.

 

Mi lenne, ha tudnánk, mi folyik a tudtunk nélkül?


Elképzelhetően a sok eltussolt dolog, ha mindenki számára tudott lett volna, már nem itt állna világ helyzete, rég rendre lett volna intve a sok rosszalkodó, játszadozó Istennek képzelt emberke.


A bolygó 7 milliárd emberé. Miért zárják ki őket, jogos tulajdonosokat a földi életet érintő ügyekből?

 

Feladtam a milliós kérdést.


Összegzésem tehát. A katasztrófák és az földi élet megsemmisítése nem a világűrből érkezik. Itt van a földön, és ez elől nem tudunk kirajzani sehová, ezt itt kell megoldani. Ha ez sikerül, lehet gondolkodni a kozmikus civilizáción. És,..büszkén és felemelt fejel vigyük el más bolygóra majd a sok színű ökoszisztémánkat, gyönyörű növényvilágunk milliárdnyi kincsét, hogy ott is éljenek tovább. Mert hatalmas és felbecsülhetetlen kincs van a birtokunkban, amit nem engedhetünk tönkre tenni, még az Isteneknek sem!

http://gazdalkodjunk.blogspot.hu/2014/01/ideje-lenne-gondolkodni-egy-kicsit.html

Szerző: tiszato-biovendeghaz | 2014. február 6.
Diavetítő
Szöveges mező

Ide szövegelj...

Szöveges mező

.