Szöveges mező

.

Biokertészet kicsiben

4 éve, 7 hónapja, 2 napja és 9 órája

A természet maga a tanító mester !

már
19
2015
Ha valaki úgy dönt, hogy kertészkedésbe fog, gyorsan felejtse el a jelenkor irányát, és tudatosan építse és tervezze meg a saját természetes kertjét. Nem kell hozzá nagy tudomány, elég, ha kimegy a természetbe, sétát tesz egy erdőben. És, ha már sétál, figyelmesen szemlélődjön.
Szerző: tiszato-biovendeghaz | 2015. március 19.
5 éve, 8 hónapja, 15 napja és 19 órája

Ideje lenne gondolkodni egy kicsit

feb
06
2014
Nagyon szerteágazó érdeklődési köröm miatt, néha én se a földön járok, utat engedek önmagam számára a hihetetlen fantázia világában. Ilyenkor elveszek a misztikum világában, kutatok a valóság és a mese útvesztőiben. A valóság is mese néha és ugyanúgy hihetetlen.
Szerző: tiszato-biovendeghaz | 2014. február 6.
6 éve, 9 hónapja, 7 napja és 9 órája

Havazás

jan
14
2013
Nem kapkodom el annyi szent ezt a blogírást, ki is foglalkozik ilyentájt a kerttel, amit csak a meleg szobából szemlélünk.  A hó befedte a tájat, váltva esik a hó közé az ónos eső. Nem baj, a természet vágyik a csapadékra, a tavalyi nagy szárazság után. A madarak és a vadonélő állatok vannak csak bajban, ők segítségre szorulnak. De nem csak ők, a háziállatok is, ezért ilyen cudar napokon a kifutóról nem engedem ki az udvarra a hangosan perlekedő, szabad életért könyörgő lúdjaimat, hápi kacsáimat.  
Szerző: tiszato-biovendeghaz | 2013. január 14.
Diavetítő
Szöveges mező

Ide szövegelj...

Szöveges mező

.